vermogensplanning-twente

Financiële wensen en verplichtingen veranderen tijdens je leven. Misschien heb je kinderen die gaan studeren, wil je een (andere) woning kopen, ga je binnenkort met pensioen, of wil je een onvergetelijke reis maken. Maar er kan je ook plotseling wat naars overkomen, zoals het overlijden van jou of je partner, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Waar wil jij op voorbereid zijn en wat zijn jouw persoonlijke financiële doelen en wensen? Of sta je op het punt om een belangrijke financiële keuze te maken?

Jouw financiële plaatje in beeld

Wij helpen je met deze keuzes door jou een helder inzicht te geven van je inkomsten en uitgaven. We kijken naar je huidige financiële plaatje en naar je verwachtingen voor de toekomst. Zo vinden we een oplossing die bij jouw individuele situatie past. Je kunt met al je vermogensvragen bij ons terecht. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Onafhankelijk advies

Waar nodig, zoeken wij naar de best passende financieringsconstructies, pensioenvoorzieningen of verzekeringen om jouw wensen te realiseren. Dit doen we altijd in overleg met jou en daarbij zijn wij geheel onafhankelijk: we hebben een groot netwerk, maar we hebben geen vaste afspraken met banken en verzekeraars.

Vragen over jouw financiële planning?

Heb je een specifieke vraag, zoek je een oplossing voor jouw financiële vraagstuk of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.