bewindvoering-twente

Oude Oosterik Advies is het financieel adviesbureau van Marc en Mariëlle Oude Oosterik, gevestigd in het Twentse Borne.

marielle-oude-oosterikmarc-oude-oosterik Marc & Mariëlle Oude Oosterik

Marc is jurist. Hij studeerde fiscaal recht en heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring op fiscaal gebied. Hij heeft veel kennis en expertise opgedaan tijdens zijn werkzaamheden bij verschillende financieel adviesbureaus, waar Marc ook een groot netwerk heeft opgebouwd.

Mariëlle is een echt organisatietalent. Ze heeft een achtergrond in administratieve dienstverlening en budgetbegeleiding.

Werk en privé

We zijn bijna 25 jaar gelukkig getrouwd. In 2021 hebben we besloten om onze krachten niet alleen op persoonlijk vlak te bundelen, maar ook op werkgebied, en onze eigen onderneming te starten: Oude Oosterik Advies.

Samen bieden we deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van belastingzaken, vermogensplanning en pensioenen. Daarnaast zijn wij gecertificeerd bewindvoerder voor een aantal van onze klanten. Persoonlijke aandacht is ons belangrijkste uitgangspunt. We nemen de tijd om met je in gesprek te gaan, goed te luisteren en ons in te leven in jouw situatie, om je het juiste advies te kunnen geven.

Kennismaken?

Wil je meer over ons weten en over wat we voor je kunnen doen? Kijk dan rustig rond op deze website, of neem meteen contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.